Εκδηλωση Συμπαραστασης για το ΝΟΗΣΙΣ

unnamed
Το ΝΟΗΣΙΣ, το μοναδικό κέντρο διάδωσης των επιστημών και τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε εκδήλωση ανοιχτή στον κόσμο, στα πλαίσια της προσπάθειας των εργαζομένων να διατηρηθεί η λειτουργία του παρά τις οικονομικές του δυσκολίες. Σαν κίνημα θεωρούμε ότι η επιστημονική κοσμοθεωρία και η άμεση εφαρμογή της τεχνολογίας για την κοινωνική μέριμνα είναι στη βάση μιας βιώσιμης προοπτικής για την ανθρωπότητα, επομένως στηρίξαμε κι εμείς την εν λόγω εκδήλωση με την προώθησή της και την παρουσία μας. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από το ΝΟΗΣΙΣ:
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας, οργανώνουν εκδήλωση στο ΝΟΗΣΙΣ με τίτλο:
«Η επιστήμη και η εκλαΐκευσή της ΕΙΝΑΙ πολιτισμός» 
την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, ώρα 18.00
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του ΝΟΗΣΙΣ στη διάδοση του ενδιαφέροντος για την επιστήμη και την τεχνολογία. Η ΕΕΧ, ο ΣΧΒΕ και ο ΟΦΑ με την εκδήλωση αυτή στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του επιστημονικού κόσμου και του κοινού γενικότερα ώστε να διατηρηθεί η λειτουργία του ΝΟΗΣΙΣ.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
1) Δωρεάν διπλό θέαμα για το κοινό στο Πλανητάριο. Το ένα μέρος του θεάματος θα είναι in vivo παρουσίαση από τον χημικό, Σχολικό Σύμβουλο Δ.Ε. Χαλκιδικής Πολυχρόνη Καραγκιοζίδη και
2) Παρατήρηση ουρανίων αντικειμένων με τηλεσκόπια του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας.Για την υλοποίηση των προαναφερθέντων, η Ένωση Ελλήνων Χημικών και ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος προσφέρουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό ώστε το διπλό θέαμα στο Πλανητάριο να είναι δωρεάν για το κοινό και ο ΟΦΑ διαθέτει τα τηλεσκόπια με χειριστές τα εξειδικευμένα μέλη του.Για το δωρεάν θέαμα στο Πλανητάριο πρέπει να κλείσετε θέση στο τηλέφωνο:

2310278077 της ΕΕΧ εργάσιμες ημέρες από ώρα 18.00 μέχρι 21.00.

Είσοδος ελεύθερη.

Comments are closed.